Voorbeelden - Herald Stuifzand Interieurspuiter

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voorbeelden

Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van restauratieprojecten. U ziet telkens een afbeelding van hoe het meubelstuk er voor de behandeling uit zag en hoe het uiteindelijke resultaat is geworden. Mocht u bijvoorbeeld een kast hebben die ook aan een opknapbeurt toe is en u wilt na het zien van de voorbeelden op deze pagina meer willen weten, neem dan voor meer naar de mogelijkheden contact op met Herald Stuifzand.


Herald Stuifzand, uw meubelspuiter en keukenspuiter. Maar ook uw adres voor meubelrenovatie en keukenrenovatie.Rechts is een keuken te zien waarvan de deuren beschadigingen vertonen. Deze deuren zijn voorzien van een folie die na verloop van tijd los gaat laten, onder andere door inwerking van vocht. Maar ook beschadigingen zoals scheuren komen voor. De deurtjes worden door Interieurspuiter Herald Stuifzand ontdaan van de folie, gerepareerd en strak in de lak gezet. Uiteraard in de door u gewenste kleur.

Links ziet een complete keuken die aan een opknapbeurt toe was. De eigenaren wilden gelijk de keuken een metamorfose laten ondergaan door het keukenblok een andere kleur te geven. U ziet zelf het verschil. De keuken lijkt weer als nieuw en kan weer jaren mee.Niet alleen keukens kunnen door Interieurspuiter Herald Stuifzand voor u worden gespoten. U kunt bij ons ook terecht voor het laten spuiten van onder andere stoelen, kasten en (eet)tafels. In feite alles wat goed te spuiten is, van een enkele stoel tot grote partijen. En dat in elke door u gewenste kleur. Rechts ziet u een aantal voorbeelden van meubels zoals ze door ons worden afgeleverd aan de klant. Mocht u na het zien van deze voorbeelden meer informatie op willen vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu